Анкета

Според вас вегетарианството решение ли е на проблема със затлъстяването?

Хранителните добавки, които лекуват умората и безсънието

Ако чувствате, че имате нужда от допълнителна помощ, за да спите по-добре, или че трябва да промените своите модели на съня, ето няколко хранителни добавки, които могат да ви помогнат.

1. Мелатонинът е естествен хормон, произвеждан от организма, който помага за регулиране на цикъла сън-събуждане. Той помага на хората да заспиват, подобрява качеството на съня и е безопасен за краткосрочна употреба. Препоръчва се доза от между 3 и 9 милиграма на нощ.

прочети повече ...

Хранителните добавки подпомогат процеса на изгаряне на мазнините

Хранителните добавки са в състояние да подпомогнат процеса на изгаряне на мазнините и мускулното оформяне при спазване на определен режим на хранене. И забравете за диетите, защото тогава ще се разделите с пакета от мускули и вместо пресата ще изкарате дъската.

Заложете на добре познатия L-carnitine, но в течния му капсулован вариант. И най-важното - не забравяйте, че резултатите се постигат трудно и трябва да се защитават ежедневно.

Освен ако не възприемате коремните плочки като лятна придобивка.

прочети повече ...

Функционалната храна поддържа физическата форма

Има все повече хранителни стоки с обособени функции - шоколади с минерали, разтворими супи с витамин Б комплекс, млечни продукти с холестерин.

Те трябва да ни направят по-здрави и да подобрят физическата ни форма, но често причиняват точно обратното. Защото много хранителни заместители предизвикват алергии, а т.нар. по-здравословни подсладители от фруктоза могат да доведат до увеличаване на теглото.

Поради тази причина е по-добре да се приеме, че със зеленчуци и риба ще поемете всички важни витамини и минерални вещества.

прочети повече ...

Търси в статии